Filtros : "Workshop on Biopolymer Science" Limpar


  • Source: Proceedings. Conference titles: Workshop on Biopolymer Science. Unidade: FZEA

    Assunto: CONSERVAÇÃO DE ALIMENTOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SOBRAL, Paulo José do Amaral e MENEGALLI, F. C. e GUILBERT, S. Phase transitions of bovine hide gelatin plasticized by water. 1998, Anais.. Montpellier, France: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo, 1998. . Acesso em: 04 maio 2024.
    • APA

      Sobral, P. J. do A., Menegalli, F. C., & Guilbert, S. (1998). Phase transitions of bovine hide gelatin plasticized by water. In Proceedings. Montpellier, France: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Sobral PJ do A, Menegalli FC, Guilbert S. Phase transitions of bovine hide gelatin plasticized by water. Proceedings. 1998 ;[citado 2024 maio 04 ]
    • Vancouver

      Sobral PJ do A, Menegalli FC, Guilbert S. Phase transitions of bovine hide gelatin plasticized by water. Proceedings. 1998 ;[citado 2024 maio 04 ]
  • Source: Proceedings. Conference titles: Workshop on Biopolymer Science. Unidade: FZEA

    Assunto: CONSERVAÇÃO DE ALIMENTOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SOBRAL, Paulo José do Amaral e MENEGALLI, F. C. e GUILBERT, S. Phase transitions of bovine hide gelatin plasticized by water. 1998, Anais.. Montpellier, France: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo, 1998. . Acesso em: 04 maio 2024.
    • APA

      Sobral, P. J. do A., Menegalli, F. C., & Guilbert, S. (1998). Phase transitions of bovine hide gelatin plasticized by water. In Proceedings. Montpellier, France: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Sobral PJ do A, Menegalli FC, Guilbert S. Phase transitions of bovine hide gelatin plasticized by water. Proceedings. 1998 ;[citado 2024 maio 04 ]
    • Vancouver

      Sobral PJ do A, Menegalli FC, Guilbert S. Phase transitions of bovine hide gelatin plasticized by water. Proceedings. 1998 ;[citado 2024 maio 04 ]
  • Source: Proceedings. Conference titles: Workshop on Biopolymer Science. Unidade: FZEA

    Assunto: CONSERVAÇÃO DE ALIMENTOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SOUZA, S M A e SOBRAL, Paulo José do Amaral e MENEGALLI, F. C. Glass transition of a meat myofibrillar protein based edible film. 1998, Anais.. Montpellier, France: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo, 1998. . Acesso em: 04 maio 2024.
    • APA

      Souza, S. M. A., Sobral, P. J. do A., & Menegalli, F. C. (1998). Glass transition of a meat myofibrillar protein based edible film. In Proceedings. Montpellier, France: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Souza SMA, Sobral PJ do A, Menegalli FC. Glass transition of a meat myofibrillar protein based edible film. Proceedings. 1998 ;[citado 2024 maio 04 ]
    • Vancouver

      Souza SMA, Sobral PJ do A, Menegalli FC. Glass transition of a meat myofibrillar protein based edible film. Proceedings. 1998 ;[citado 2024 maio 04 ]
  • Source: Proceedings. Conference titles: Workshop on Biopolymer Science. Unidade: FZEA

    Assunto: CONSERVAÇÃO DE ALIMENTOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SOUZA, S M A e SOBRAL, Paulo José do Amaral e MENEGALLI, F. C. Glass transition of a meat myofibrillar protein based edible film. 1998, Anais.. Montpellier, France: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo, 1998. . Acesso em: 04 maio 2024.
    • APA

      Souza, S. M. A., Sobral, P. J. do A., & Menegalli, F. C. (1998). Glass transition of a meat myofibrillar protein based edible film. In Proceedings. Montpellier, France: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Souza SMA, Sobral PJ do A, Menegalli FC. Glass transition of a meat myofibrillar protein based edible film. Proceedings. 1998 ;[citado 2024 maio 04 ]
    • Vancouver

      Souza SMA, Sobral PJ do A, Menegalli FC. Glass transition of a meat myofibrillar protein based edible film. Proceedings. 1998 ;[citado 2024 maio 04 ]

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024